CAL

Jag har bestämt mig för att gå med i Drops CAL som heter Meadow. Detta är en mysterievirkning, vilket innebär att delar av mönstret släpps efter hand. Än så länge vet jag att det ska bli en filt i olika rutor och ränder och att den ska virkas i olika virktekniker. Det känns jättespännande och nu ser jag fram emot varje måndag (!) då en ny del av mönstret släpps. Den virkas i Drops loves you # 7 som är ett nytt garn för mig. Än så länge känns det bra vilket är positivt eftersom jag betalade 11 kronor per nystan för mitt garn. Inte illa! Mysterievirkningen ska pågå i 18 veckor och så här långt är mönster släppt för två veckor. Två oilka rutor har det blivit och det ska virkas fem exemplar av båda.

I och med detta hittade jag också till Drops Workshop som är en fantastisk grupp på facebook där personer från hela världen är med och visar sina alster, diskuterar och ställer frågor till varandera. Härligt med lite global virkgemenskap! Om du får lust att vara med i mysterievirkningen hittar du första ledtråden och lite annat smått och gott här.

20160323_192526_wm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *