Min variant av Drops Market Day

I dessa tider längtar jag till sommarens sol och värme. När jag såg att Drops Design hade kommit med ett mönster på en riktigt mysig sommarväska blev jag genast frestad att virka en sådan. Jag fick klura lite på mönstret men det som jag funderade mest på var i vilka färger jag skulle göra min väska. Jag kom fram till att jag ville att den skulle passa till mina älskade jeans. Jag såg att Drop Paris fanns i fyra toner av garnet recycled denim (100,101,102 och 103). Jag bestämde mig snabbt för dem och la också till ljus gammelrosa (59) och givetvis lite vitt (16).

Drops Paris

 

När jag väl hade garnerna framför mig var det dags att placera ut dem i mönstret. Det är ju inte alltid lätt att veta var man ska ha färgerna och jag blir alltid så otroligt velig. Men till slut bestämde jag mig och det var dags att sätta igång. Mönstret som bestod av diagram var lätt att följa. Det gick fort framåt eftersom väskan virkades i dubbelt garn och med virknål 4,5.

Om du vill virka väskan hittar du mönstret här.

Nu får gärna våren komma snabbt så jag kan börja använda min väska!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *